Bygg og anleggssamling 0918

Temasamling for bygg- og anleggsbransjen

Korleis kan små bedrifter komme i posisjon til større jobbar?

Onsdag 26. septmeber inviterte Balestrand kommune til temasamling for bygg- og anleggsbransjen. Målet med samlinga var å sette fokus på korleis mindre lokale bedrifter kan komme i posisjon til å vere med å konkurrere om større jobbar. I tillegg sette kommunen fokus på seg sjølv som innkjøpar, og ba om innspel frå dei frammøtte på dette.  

2018-08-29 18

Mange Balestrand-bedrifter på kurs

Over 30 balestrendingar på kurs siste veka i august

Måndag 27., onsdag 29. og torsdag 30. august vart det arrangert fleire nyttige kurs i Sogndal. Mange Balestrand-aktørar nytta høvet til litt fagleg påfyll, og fekk nye kontaktar og litt sosialt samvær på kjøpet. 

Skaparsamling på Norsk Reiselivsmuseum

Godt frammøte på første skaparsamling

Over 40 personar brukte fredagskvelden på skaparsamling i Balestrand

Fredag 17. august arrangerte Balestrand Næringsforum og Balestrand kommune den første skaparsamlinga for innbyggjarar og næringsliv i Balestrand. Skaparsamling er ein møtestad retta mot alle som ynskjer å engasjere seg i at Balestrand skal få ei positiv utvikling, og vil bli arrangert med ulike tema i tida framover. Til første samlinga var Susanne Poulsson frå Norsk Reiselivsmusem innleiiar. 

Velkommen til skaparsamling i Balestrand

Fredag 17. august klokka 19, på Reiselivsmuséet, er det klart for den første i rekka av skaparsamlingar i Balestrand. Arrangør er Balestrand kommune og Balestrand Næringsforum, og målet er å samle innbyggjarar, næringsliv og andre som brenn for å utvikle Balestrand til felles innsats og samvær.

Grendamøte i Fjordane Grendalag

Sundag 18. februar var det duka for årsmøte og grendamøte i Fjordane Grendalag. Ordførar Harald Offerdal og nærings- og samfunnsutviklar Joakim Systaddal var inviterte frå Balestrand kommune for å orientere om samanslåingsprosessen med Leikanger og Sogndal, samt sei litt om nærings- og samfunnsutviklingsarbeidet framover. 

Midlar frå næringsfondet

Balestrand kommune får skjønsmidlar til næringsfond som er løyvde over statsbudsjettet og vidareformidla av Sogn og Fjordane fylkeskommune.